Dat kan. Maar dan graag zonder je kind erbij en na afspraak.
via www.calendly.com/amba-amba kan je een am-babbel reserveren.

We hebben er voor gekozen om niet langer lidgeld te betalen bij de https://www.yogaallianceprofessionals.org/ en https://www.yogaalliance.org/ maar Vanessa is experienced yogateacher sinds 2015 en  experienced kinderyogateacher sinds 2004.

De amba-amba kinderyoga opleiding wordt georganiseerd sinds 2009.


Voor yoga is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen die je bewegingsvrijheid niet beperkt. Hier zijn enkele suggesties voor geschikte kleding:

 1. Yoga leggings of sportbroek: Kies voor broeken die rekbaar zijn en voldoende bewegingsvrijheid bieden, zoals yoga leggings, sportleggings of losse sportbroeken.
 2. Yoga top of T-shirt: Draag een comfortabel en ademend shirt of top dat je gemakkelijk kunt bewegen. Vermijd te strakke kleding die je ademhaling belemmert. en let op een hoogaansluitend model.
 3. Sport-bh: Voor vrouwen kan het dragen van een goede sport-bh zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens yogahoudingen.  Wij zijn fan van soft-revolt.
 4. Sokken: Yoga wordt meestal beoefend op blote voeten, omdat dit zorgt voor een betere grip op de yogamat. Je kunt echter antislip-yogasokken overwegen als je extra grip wilt of als je het prettiger vindt om iets op je voeten te dragen.
 5. Haaraccessoires: Als je lang haar hebt, is het handig om een haarband, elastiekje of haarspeldjes bij de hand te hebben om je haar uit je gezicht te houden tijdens de yogales.
 6. Sieraden: Het is raadzaam om sieraden zoals kettingen, armbanden en grote oorbellen af te laten tijdens de yogales. Dit voorkomt dat ze in de weg zitten of kunnen blijven haken.

Voor kinderyoga is het belangrijk dat kinderen comfortabele kleding dragen waarin ze vrij kunnen bewegen, zoals sportkleding. Geen rokken en schone kleedjes, geen jeansbroeken! Alles wat je zelf niet zou dragen voor yoga doet je ook niet aan voor je kind.  Voor de jongere kinderen is een pyjama ook helemaal goed om yoga te doen (geen slaapkleedje natuurlijk

Kauwgom, snoepgoed, speelgoed en gsm's horen niet thuis op de yogamat

Alleen gemakkelijk kleding (hoogaansluitend t-shirt) De les gaat door op blote voeten, dus sportschoenen zijn niet nodig. Yogamatten en alle andere materiaal stellen wij ter beschikking. Ook kinderen dienen gepaste kledij te dragen. Geen jeansbroeken, rokjes en broekkousen

Bij de sessies voor volwassenen staat er altijd water en thee ter beschikking voor alle deelnemers. Breng je waterfles mee.

De beste manier om te zien wanneer amba-amba open is is via onze website www.openingsuren.amba-amba.be

Daar heb je een volledig overzicht van alle departementen van amba-amba. 
 

Deze informatie kan je op de pagina contact en info terugvinden. Geef voor je gps zeker de volledige straatnaam in: Desselgem-Dries. Sommige gps-toestellen vinden ook Desselgem niet terug. Kies dan Waregem.

De adresgegevens zijn Desselgem-Dries 94, Waregem, maar de ingang voor de sessies is via de parking. Je geeft dus best Libelstraat in, in de gps. Parkeerstraatje inrijden tussen huisnummer 7 en 9, Desselgem. 

You wish...

Hou de agenda in de gaten. Via het momoyogasysteem kan je de kalender in de gaten houden.
Je kan je  altijd op de wachtlijst zetten in momoyoga. 
Hou voor momoyoga je mailbox in de gaten. We zijn niet in de mogelijkheid om je een telefonisch bericht te sturen. helaas.

www.momoyoga.com/amba-amba

Van zodra je voor een les inschrijft, wordt je in de les verwacht. En het is fijn voor de andere deelnemers als jij je best doet om op tijd te verschijnen. Je mag altijd stilletjes discreet je plekje op de mat of stoel opzoeken en aansluiten.

Ben je te laat om uit te schrijven voor je lesbeurt, dan ben je helaas je beurt kwijt. Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. (www.momyoga.com/amba-amba of via de momoyoga app)  Daarna zal je beurt aangerekend worden. annuleren kan niet  via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch

Kom je te laat voor een individuele afspraak, dan wordt de duurtijd van de sessie aangepast aan de nog beschikbare tijd. Het bedrag van het consult blijft echter wel hetzelfde.

Ja !

Een mondelinge melding is niet geldig als inschrijving. Ook via facebook worden inschrijvingen niet geregistreerd. Ook niet als je klikt op deelnemen voor een event van amba-amba.

Inschrijven gebeurt altijd via www.momoyoga.com/amba-amba. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan mag je uiteraard altijd een mailtje sturen. Vermeld hier altijd je naam én gsmnummer en de naam van de cursus. Via momoyoga word je automatisch doorverwezen naar de betaalsite. Mocht je daar problemen ondervinden, laat het ons weten. Als wij voor jou de inschrijving regelen en je ontvangt de betaalinstructies, dan ben je voor ons ook al ingeschreven en is het niet overmaken van het bedrag geen reden om kosteloos te annuleren. Van zodra je geregistreerd staat voor een les is er een docent en zijn er andere deelnemers die rekenen op jouw aanwezigheid!

Je hoeft niet per se lenig te zijn om yoga te beoefenen. Yoga is veel meer dan alleen het bereiken van extreme lichaamshoudingen. Het gaat erom dat je bewust wordt van je lichaam, je ademhaling en je geest.

Yoga is een holistische praktijk die zich richt op het verenigen van lichaam, geest en ademhaling. Het helpt je om een dieper bewustzijn van jezelf te ontwikkelen en een gevoel van innerlijke balans te bereiken. Door regelmatige beoefening van yoga kun je meer flexibiliteit, kracht en stabiliteit opbouwen, maar dit gebeurt geleidelijk en op een manier die bij jouw lichaam past.

In plaats van je te focussen op het vergelijken van jezelf met anderen of het streven naar perfecte houdingen, is het belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en te werken binnen je eigen grenzen. Yoga is een persoonlijke reis waarbij je kunt groeien op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, ongeacht je beginniveau.

Dus maak je geen zorgen als je niet superlenig bent. Yoga is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je leeftijd, lichaamstype of flexibiliteit. Het draait allemaal om het vinden van wat goed voelt voor jou en het genieten van de voordelen van de praktijk.

Ja, we weten het...

We willen als ouder zo graag een vlieg zijn om alles te zien wat ze doen...

maar helaas is dat niet mogelijk. Kinderyoga heeft als doel om de kinderen even een gaatje in de tijd te gunnen in een kader waar ze volledig zichzelf kunnen en mogen zijn. Waar niemand over hen oordeelt of hen observeert en dat wil ik graag zo houden.

Maar we dragen graag zorg voor wachtende ouders. Je bent welkom: 

WACHTEN IS TIJDVERLIES Een gedachte die zelfvervullend is.
Zit je hier te wachten? Doe dan gerust iets met de tijd die je hier spendeert.
Doe dat werkje waar je anders niet toe komt. Suggesties van het huis: • Snij hier, in de amba-keuken, alvast jouw groentjes. • Breng je strijk mee de amba-strijkplank staat voor je klaar. • Schrijf je kaartjes en doe ze in onze Postvak-uit. Dan doen wij ze  voor jou op de post. • Lees je boek. Ontdekte je de amba-ruilkast al? • Speel een gezelschapspel. • Ga in de tuin. Zit, stap, lig, schommel,... Of tuin-hier ;) • Start een clubje. • Doe een praatje, maar niet te luid ;) • Of doe bewust eens niets. 
Geniet van ‘jouw’ moment. Ook als het misschien eens wat moeilijker gaat. 
Ont-moeten, verstillen, vertragen of voort doen. Wat heb je nodig?
Voel je je betrokken om een vrijwilligers werkje op jou te nemen? Dan kan je iemand van ons aanspreken om te horen waarmee je amba-amba van dienst kan zijn. Denk bvb aan elke week de amba-plantjes water geven...

omkleden? ja
douchen? nog niet

Voor volwassenyoga: ja
Je kan per beurt betalen voor de wekelijkse lessen. 
Je kan hierbij ook makkelijk wisselen van dag.

Voor kinderyoga: neen. 
Je schrijft steeds in voor een reeks van mimimum 5 beurten. Je dient bij het aankopen van de beurtenkaart, alle lesdagen te boeken. 

Bij ons bieden we flexibele betaalmogelijkheden voor onze kinderyogasessies. Je kunt kiezen tussen een 5-beurtenkaart of een 12-beurtenkaart of het gezinsabonnement Met deze kaarten heb je de vrijheid om op elk gewenst moment te starten met de sessies.

Het is belangrijk om te benadrukken dat consistentie essentieel is om de volledige voordelen van yoga te ervaren. Daarom verwachten we dat kinderen elke week aanwezig zijn op de mat, tenzij er een vast patroon is zoals bij co-ouderschap.

Yoga heeft geen optimaal effect bij sporadisch wel en niet komen. We willen ervoor zorgen dat kinderen de meest waardevolle ervaring krijgen, waarbij ze kunnen groeien en de vruchten kunnen plukken van regelmatige beoefening.

We maken enkel een uitzondering bij ploegwerk of co-ouderschap. Neem hiervoor contact met ons op via info@amba-amba.be

Heb je een hart voor amba-amba? en wil je helpen? dat kan op veel manieren 

 • In de eerste plaats door in te schrijven voor onze activiteiten. Echt waar, Kom af, doe mee!
 • Door de werking van amba-amba mee bekend te maken. aja, mond-aan-mondreclame, en socialmedia vaneigens. Plaats post, hashtags, checkins (ja, dan zien ze wel dat je hier weer was :) )
 • Door ons te steunen via aankoop van onze gadgets: de waterfles €3 en de gelukzak €8
 • Door een storting op het rekeningnummer van amba-amba vzw
  BE59 8916 1409 8926 (dikke merci voor wie ons zo al verraste)
 • Door het schenken van materiaal: we hebben een lijstje op lijstjestijd
 • Als je toch van plan bent om iets online te kopen, ga via Trooper en trooper zo wat extra monnies voor ons. 

Voor groepslessen geldt de momoyoga afspraak: annuleren kan enkel via app of pc tot 4 uur voor aanvang van de yogales

indiviudele afspraken kan je tot 24u voor aanvang kosteloos afzeggen. Dit kan via de link in de mail van onze afspraak of via sms 0478/745484.

Wanneer u niet verwittigt, of te laat of helemaal niet op de afspraak verschijnt rekenen wij het tarief van een halve afspraak aan. Wij kunnen dan geen andere klanten ontvangen in de door u gereserveerde tijd

Zeker.

In de am'bar zetten we wat stoelen klaar en bij mooi weer kan je ook buiten zitten op het terras.

WACHTEN IS TIJDVERLIES Een gedachte die zelfvervullend is.
Zit je hier te wachten? Doe dan gerust iets met de tijd die je hier spendeert.
Doe dat werkje waar je anders niet toe komt. Suggesties van het huis: • Snij hier, in de amba-keuken, alvast jouw groentjes. • Breng je strijk mee de amba-strijkplank staat voor je klaar. • Schrijf je kaartjes en doe ze in onze Postvak-uit. Dan doen wij ze  voor jou op de post. • Lees je boek. Ontdekte je de amba-ruilkast al? • Speel een gezelschapspel. • Ga in de tuin. Zit, stap, lig, schommel,... Of tuin-hier ;) • Start een clubje. • Doe een praatje, maar niet te luid ;) • Of doe bewust eens niets. 
Geniet van ‘jouw’ moment. Ook als het misschien eens wat moeilijker gaat. 
Ont-moeten, verstillen, vertragen of voort doen. Wat heb je nodig?
Voel je je betrokken om een vrijwilligers werkje op jou te nemen? Dan kan je iemand van ons aanspreken om te horen waarmee je amba-amba van dienst kan zijn. Denk bvb aan elke week de amba-plantjes water geven...

Bij een blessure raden wij advies van een huisarts aan. Als yoga tot de mogelijkheden behoort raden we Hatha Yoga of Yin Yoga aan omdat deze vormen de mogelijkheid bieden om het rustiger aan te doen en je lichaam verder te laten herstellen of juist je grenzen met kleine stapjes te verleggen en weer meer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Breng de lesgever steeds op de hoogte!

Wellicht wel. Alle gevonden voorwerpen worden verzameld en bijgehouden. Na enkele maanden worden de spullen naar het Kringloopcentrum gebracht. Waardevolle spullen (juwelen, horloges, brillen) worden achter de balie bewaard.

Er zijn twee manieren om je in te schrijven:

je gaat via onze website: www.amba-amba.be en via het aanbod ka je doorklikken naar momoyoga.com of je gaat rechtstreeks via www.momoyoga.com/amba-amba

op momoyoga/amba-amba:

Als je het lesrooster bezoekt op de Momoyoga website en meteen een les wilt boeken, moet je klikken op de Boek nu link naast de desbetreffende les

Nadat je klikt op Boek nu, word je teruggestuurd naar de lespagina

Vanaf hier moet je eerst inloggen met je account.

Als je nog geen account bij amba-amba hebt, kan je je  inschrijven  door op Klik hier om je in te schrijven te klikken in de rechterkolom.

Nadat je of inlogt, of inschrijft bij amba-amba, kan je eindelijk de les boeken ervanuitgaande dat je een abonnement of strippenkaart hebt aangekocht

Als je nog niet het juiste abonnement of strippenkaart hebt aangekocht, zal gevraagd worden om dat hierna te doen. Zonder een geldig abonnement of strippenkaart, kan je geen lessen boeken

ANNULERING voor workshops, opleidingen

 • Kosteloos annuleren kan op de dag van de inschrijving en de drie daaropvolgende werkdagen.
 • Je kan je uitschrijven via momoyoga en dan ben je de lesbeurt niet kwijt. Je kan deze gebruiken binnen de termijn van geldigheid.
  de lesbeurt kan ook doorgegeven worden. 
 • Bij annulering tot 14 dagen vóór de start van de activiteit (startdag niet inbegrepen) worden 15% administratiekosten aangerekend. Het resterende bedrag wordt teruggestort.
 • Bij annulering binnen de 14 dagen vóór de start van of tijdens de activiteit (startdag niet inbegrepen) dient het volledige bedrag betaald te worden. Geen terugbetaling mogelijk.
 • In geval van ziekte verwittig je de dag zelf 04784745484  en bezorg je het doktersbriefje in de loop van de week. Als je meer dan de helft van de periode ziek bent, kan terugbetaling pro-rata aangevraagd worden. Indien gewenst kan je opteren voor terugbetaling in de vorm van een waardebon. In dit geval worden geen kosten aangerekend.

ANNULERING voor wekelijkse sessies

Van zodra je voor een les inschrijft, wordt je in de les verwacht. Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. Daarna zal je beurt aangerekend worden. Je les annuleren doe je via het online systeem Momoyoga. Dit kan niet via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch. Ben je vergeten te annuleren, of ben je niet op tijd in de les, dan ben je helaas je beurt kwijt. Je aanwezigheid registreren kan nog tot 8 uur voor de start van de les indien er nog plaats is.

Je wordt bij het inschrijven onmiddellijk doorgestuurd naar de betaalpagina van Momoyoga om te betalen met bancontact en je bankapp.  Er kan natuurlijk altijd iets technisch misgaan, geef ons dan zeker een seintje. Dan maken we de aanmelding voor jou in orde. Je zal dan betaalinstructies ontvangen via onze inschrijfservice.

Let op! Van zodra je via momoyoga geregistreerd staat, ben je voor ons ingeschreven. Dit betekent dat je betaling dient overgemaakt te worden. Bij amba-amba geen: 'oh, maar ik heb uiteidelijk toch niet betaald, dus ik dacht dat ik dan niet ingeschreven was'.

De wekelijkse sessies worden georganiseerd tijdens de schoolweken en niet tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Neen , alle nodige materiaal is aanwezig in de amba-amba ruimte. De yogamatten worden na elke les gereinigd.

Als jij yoga associeert met urenlang stil zitten op een yogamat, of je been in je nek leggen dan is yoga helemaal niets voor jou :)

Yoga is geschikt voor iedereen. dus ook voor jou. 

Verzekeringen zijn iets raars. Ja, wij beschikken voor de nodige polissen, maar enkel voor beroepsaansprakelijke ongevallen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen. Voor en na de lestijd zijn ouders verantwoordelijk voor hun kinderen. De tuin van huisnummer 92 is privé-eigendom.