Door Filip Dewaele, 5 maart 2023

ANNULERING voor workshops, opleidingen

  • Kosteloos annuleren kan op de dag van de inschrijving en de drie daaropvolgende werkdagen.
  • Je kan je uitschrijven via momoyoga en dan ben je de lesbeurt niet kwijt. Je kan deze gebruiken binnen de termijn van geldigheid.
    de lesbeurt kan ook doorgegeven worden. 
  • Bij annulering tot 14 dagen vóór de start van de activiteit (startdag niet inbegrepen) worden 15% administratiekosten aangerekend. Het resterende bedrag wordt teruggestort.
  • Bij annulering binnen de 14 dagen vóór de start van of tijdens de activiteit (startdag niet inbegrepen) dient het volledige bedrag betaald te worden. Geen terugbetaling mogelijk.
  • In geval van ziekte verwittig je de dag zelf 04784745484  en bezorg je het doktersbriefje in de loop van de week. Als je meer dan de helft van de periode ziek bent, kan terugbetaling pro-rata aangevraagd worden. Indien gewenst kan je opteren voor terugbetaling in de vorm van een waardebon. In dit geval worden geen kosten aangerekend.

ANNULERING voor wekelijkse sessies

Van zodra je voor een les inschrijft, wordt je in de les verwacht. Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. Daarna zal je beurt aangerekend worden. Je les annuleren doe je via het online systeem Momoyoga. Dit kan niet via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch. Ben je vergeten te annuleren, of ben je niet op tijd in de les, dan ben je helaas je beurt kwijt. Je aanwezigheid registreren kan nog tot 8 uur voor de start van de les indien er nog plaats is.